Parasitter

Effektiv behandling af loppe og flåter hos hund og kat.

BOOK ONLINE RING NU

 Forebyggelse er den bedste behandling

Hos Byens Dyreklinik i Nakskov har vi et bredt udvalg af forebyggende behandlinger mod lopper og flåter – herunder håndkøbsmidler og receptpligtige midler. I samarbejde med dig finder vi den behandlingsform, der passer bedst til netop dig og dit kæledyr.

Parasitter hos hund og kat kan være til stor gene for både dyr og ejer. Er dit dyr begyndt at klø sig mere end normalt, eller finder du sorte korn i pelsen, bør du kontakte dyrlægen. Parasitter kan medføre allergiske reaktioner, ligesom de kan være smittebærere af alvorlige sygdomme.

Lopper

Loppen er en af de hyppigst forekommende parasitter hos hund og kat. Smitte kan ske ved kontakt mellem dyr, men kan også ske fra miljø til dyr. Hos Byens Dyreklinik finder du et bredt udvalg af midler til både forebyggende og akut behandling af lopper.

Flåter

Vi anbefaler forebyggende behandling af flåter fra tidligt forår til sent efterår. Flåten kan være smittebærer af en række alvorlige sygdomme, der kan overføres til mennesker. Hos Byens Dyreklinik finder du et bredt udvalg af midler til både forebyggende og akut behandling af flåter.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.

BOOK ONLINE RING NU