Hjerte- og lungesygdomme

Udredning og behandling af hjerte- og lungesygdomme hos hund og kat.
BOOK ONLINE RING NU

Symptomer på hjerte- og lungesygdomme

Hjerte- og lungesygdomme, der almindeligt ses hos mennesker, ses også hos hund og kat. Hos Byens Dyreklinik tilbyder vi udredning og medicinsk behandling af en lang række aldersbetingede hjerte- og lungesygdomme hos hund og kat.

Tidlige tegn på hjerte- og lungesygdomme er åndenød, hosten og nedsat kondition. Det er vigtigt, især hos yngre hunde og katte, at du kontakter dyrlæge, hvis dit kæledyr viser tegn på problemer. Tidlig indgriben øger nemlig chancen for at forlænge din firbenede vens liv uden symptomer.

Vejrtrækningsbesvær hos brachycephale hunde

Brachycephale hunde, såsom engelsk bulldog, fransk bulldog og mops, er disponeret for luftvejsproblemer på grund af deres indsnævrede næsebor og lange ganesejl. Hos Byens Dyreklinik tilbyder vi operation af kortsnudede, der letter deres vejrtrækning og øger livskvaliteten.

Hjertelungeorm hos hund

Fransk hjerteorm er en smitsom parasitærlidelse, der smitter fra snegl til hund. I mange år var smitten udbredt på Sjælland, men i dag findes hjerteormen over hele Danmark. Lidelsen kan være livsfarlig for den smittede hund. Hos Byens Dyreklinik finder du medicinsk behandling af hjerteorm.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.

BOOK ONLINE RING NU