Rundtur på klinikken

Tag med på rundtur på vores klinik i Nakskov.
BOOK ONLINE RING NU

Velkommen til Byens Dyreklinik

Byens Dyreklinik Nakskov er en traditionel og hyggelig dyreklinik. Vi glædes ved at følge dit kæledyr gennem livets rejse. Derfor gør vi en dyd ud af, at du og dit kæledyr altid har mulighed for at bestille tid hos den samme dyrlæge i konsultationen. Kærlig omsorg for dig og dit kæledyr.

Hos Byens Dyreklinik i Nakskov finder du et team af kompetente dyrlæger, veterinærsygeplejersker og klinikassistenter. Vi sørger for, at du og dit kæledyr altid får en god og tryg oplevelse, når I besøger os på klinikken.

Receptionen

I receptionen bliver du og dit kæledyr taget varmt imod af vores personale. Her tilbyder vi gratis vejning af din hund, ligesom vi gerne tager en snak om foder, plejeprodukter og håndkøbsmedicin, som du er løbet tør for og derfor skal have med hjem.

Konsultationen

Hos Byens Dyreklinik i Nakskov finder du hele to konsultationsrum. Det er her, selve undersøgelsen hos dyrlægen foregår. Hvis dit kæledyr skal opereres, er det også i konsultationen, at præmedicinering foregår. Her har du mulig for at holde i pote, mens din ven falder i søvn.

Operationen

I vores to operationsrum finder du moderne udstyr til billeddiagnostik, tandbehandling og operation, ligesom vi har mulighed for at udføre en række basale undersøgelser med vores in-house laboratorieudstyr. Operationsrummet er sterilt og lever op til strenge hygiejnekrav.

Opvågningen

Dit nyopererede kæledyr får ro og fred til at vågne op og komme sig efter en operation i vores opvågningsrum. Her bliver det nøje overvåget og plejet af vores dygtige veterinærsygeplejersker. I burene har vi indlagt memory foam madrasser, der skaber større velvære.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.

BOOK ONLINE RING NU