Øjensygdomme

Udredning af øjensygdomme hos hund, kat, kanin og marsvin.
BOOK ONLINE RING NU

Professionel øjenundersøgelse

Vi udreder og behandler en lang række øjensygdomme hos hund, kat, kanin og marsvin. Øjensygdomme, der almindeligvis ses hos mennesker, ses også hunde og katte – herunder grå og grøn stær. Problemerne kan skyldes tilstande i selve øjet såvel som tilstande i øjenomgivelserne.

Hos Byens Dyreklinik har vi specialiseret udstyr til øjenudredning. Når du og din firbenede ven kommer ind på klinikken, kigger vi blandt andet på øjets farve, tryk og tårer. Vi tager os altid god tid til at tale forskellige behandlingsmuligheder igennem med dig.

Symptomer på øjensygdomme

Mange ubehandlede øjenproblemer kan medføre permanente skader på øjet. Det er derfor vigtigt, at du søger dyrlæge, hvis dit kæledyr har symptomer på øjensygdomme. Vær opmærksom på røde øjne og tegn på smerter ved øjet, såsom sammenknebne eller lukkede øjne.

Behandling af øjensygdomme

Hos Byens Dyreklinik tilbyder vi både medicinsk og kirurgisk behandling af en række almindelige øjensygdomme. Vi opererer blandt andet for kirsebærøjne (cherry eye), indadvendte øjenlåg (entropion) og udadvendte øjenlåg (ektropion). Ved problemer inde i øjet henviser vi til Haslev Dyreklinik.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.

BOOK ONLINE RING NU