Sundhedsundersøgelse

Sundhedsundersøgelse af hund, kat, kanin og marsvin.

BOOK ONLINE RING NU

Vi anbefaler regelmæssig sundhedsundersøgelse

Hos Byens Dyreklinik anbefaler vi, at du får dit kæledyr undersøgt mindst en gang om året. Regelmæssige sundhedsundersøgelser er en vigtig del af den forebyggende sundhedsindsats, der skal sikre, at dit kæledyr får et langt og lykkeligt liv.

.

Når dit kæledyr regelmæssigt bliver undersøgt af en af vores kompetente dyrlæger, har vi mulighed for at opdage eventuelle problemer i tide og undgå yderligere udvikling af sygdommen. En tidlig indsats giver altid de bedste betingelser for helbredelse.

Sådan foregår sundhedsundersøgelsen

Sundhedsundersøgelsen er en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Dyrlægen går forsigtigt dyret igennem fra top til tå. Vi kigger på alt fra øjne og tænder til poter og hud. Hvis vi finder tegn på begyndende problemer, anbefaler vi en fuld udredning.

En tryg oplevelse for dit og dit dyr

Det er vigtigt for os, at sundhedsundersøgelsen er en god oplevelse for både dig og dit kæledyr. Derfor giver vi også altid god tid til at snakke undersøgelsen igennem med dig, ligesom vi tager en grundig dialog, hvis vi under undersøgelsen opdager et problem.

Kontakt os

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.

BOOK ONLINE RING NU